Забавление, което няма край - Добре дошли в Кикки Бийч .

Златни плажове с нежен пясък, великолепни морски гледки, безкрайно парти, приповдигнато настроение и великолепна енергия, балончета шампанско, които да отбележат всеки миг, невероятни коктейли и апетитни ястия на брега...
Кикки Бийч съчетава красотата на черноморския бряг с екзотични палми и създава атмосфера на оживеност и празничност.

Сезон
май 2024 - септември 2024

Летище
Бургас

GPS координати
42.6849974949663, 27.71144238375434

Цени 2023
Вижте актуалните цени за летен сезон 2024

Разположен на един от най-красивите пясъчни плажове в България и ребрандиран през 2020 г., Кикки Бийч се превърна в топ парти локация за всички, които обичат забавленията. Клубът заема площ от повече от 2000 кв.м. и включва чудесен басейн; отпускащо тялото джакузи; разнообразие от възможности за почивка и събиране на тен, от удобни шезлонги и матраци през уютни сепарета с форма на мида за романтични двойки до просторни сенчести тенти и павилиони за по-големи групи от хора; огромен открит ресторант, който предлага изтънчен избор от кулинарни изкушения; 2 бара с освежаващи напитки и невероятни коктейли. И всичко това, съчетано с несравними гледки към вечната красота на морето.

Предстоящи събития

No event found!

Kikki Beach - 1st Anniversary with DJ MASCOTA 28.08.2021 (video)
Кажи само на най-добрите си приятели!

Кикки Бийч носи една изцяло нова философия за живота и празнуването, която може да вдъхнови всяко събитие: вълшебна сватба, модерен рожден ден, запомнящо се модно ревю на открито или нетрадиционно представяне на продукт или услуга, допълнени с креативен дизайн и иновативна визия.

Изпратете запитване