Кикки Бийч е перфектният избор за тези, които търсят парти без край. Музика, танци, забавления и страхотна енергия - това място на самия морски бряг е съвършено за организиране на безброй събития от всякакъв вид.

Капацитет на ресторант и бар:

Площ:
2000 кв. м.

Вътрешен капацитет на ресторанта:
150 места

Външен капацитет:
500 места разположение в различни сектори около басейна и външния бар

Специално меню:
Разработени специални менюта за сватби, рожденни дни, моминско и ергенско парти.

План на зведението:

Брилянтни фирмени партита или представяния на продукти и услуги в нетрадиционна обстановка, романтични или супер модерни нестандартни сватби, великолепни модни ревюта под лунната светлина.... 

Кикки Бийч  е символ на нова философия за живот, основана на удоволствия и забавление и именно този факт превръща клуба в притегателно място както за български, така и за чуждестранни туристи.
тилна атмосфера е подсилена от чудесен бял декор със светло-сини елементи, които се сливат хармонично с безкрайната красота на безоблачното лятно небе и магичната синева на морските вълни.
На площ от повече от 2000 кв.м. ще откриете удобни шезлонги и луксозни бели матраци, сенчести "мидени черупки" за двойки и просторни кабани с дивани и масички. Всичко това може да бъде аранжирано и украсено, за да достави удоволствие и на най-смелото въображение.
Клубът разполага със 150 места в ресторанта и допълнителни 500 места, разположени в различни сектори - около басейна за всички, които искат да са в центъра на събитията; до бара за любителите на студените коктейли, в отделена ВИП зона за онези, които искат да почиват или празнуват в свой собствен ритъм. Това, без съмнение, прави доста голямо парти и предоставя великолепни възможности за хиляди празнични комбинации!
Вградено осветление, най-съвременно озвучаване и уникална атмосфера - нека партито започне сега!
Някои от събитията на Лято 2020 включват щуро Пиратско парти, уникална Гръцка магия, огнена Тропикана и преливащо от цветове Ориенталско парти, предизвикателно и запомнящо се парти Светци и грешници и много други. За информация за предстоящите през 2021 г. мероприятия, моля, посетете нашата секция Календар на събитията.

За връзка с нас

Корпоративни събития

Вдъхновяващи презентации, запомнящи се продуктови представяния, фирмени срещи в приятелска атмосфера, работни събирания, брейнсторминг на открито, конференции или семинари на брега - няма нужда да търсите друго място!

Мислили ли сте за подробностите?
За всеки вид, капацитет или бюджет, нашият екип ще подготви лична оферта и ще бъде до вас от началото до успешния край на мероприятието.
За подробни пакети, включващи провеждане на събитие и настаняване в най-близкия хотел и наш доверен партньор, Синя перла, моля, вижте тук.

Сътрудничество

Партнирайте си със силния бранд на Кикки Бийч , за да подсилите още повече своя имидж на успех и ценни постижения.

Спонсорирайте някое от нашите многобройни събития, за да достигнете до различни качествени аудитории. Обединете сили с други уважавани компании, за да затвърдите безупречната си репутация на бизнес лидер и инфлуенсър. Възползвайте се от стратегически съвместни инициативи, за да разширите мрежата си от контакти и да се откроите като желан бизнес партньор или отговорен работодател.
И, разбира се, споделете в социалните медии, така че всеки да може да види и да хареса!
По време на летния сезон Кикки Бийч  се посещава от над 40 000 гости, които се отдават на забавления и почивка. Тематичните дневни партита привличат между 500 и 700 човека, които биха могли да бъдат ваши потенциални клиенти, партньори, доставчици.
Станете част от нашите уникални седмични партита и ще получите широка публичност за компанията в рамките на предварително уговорено време, включване на логото на фирмата във всички материали на събитието, брандиран щанд, рекламен транспарант или други рекламни елементи по време на самото събитие, “Споменаване на спонсора при откриване” на партито, използване на промоутери в самото заведение и други.
За подробно предложение, моля, свържете се с Отдел Мероприятия.

Сватби

Традиционна романтична сватба край морето, изтънчена стилна церемония до басейна, техно сватба или зашеметяващо парти по бански, разтапяща сърцата размяна на обети - празнувайте с нас най-важния си ден точно по начина, който винаги сте си представяли.

Мислили ли сте за подробностите?
Пристигнете на мястото на празненството с малка бяла лодка или луксозна яхта, докато нежният морски бриз си играе с воалите на сватбените тенти на брега. Слейте обещанията за вечна любов с безкрайната красота на безоблачното небе и вълните, целуващи брега. Включете се в разнообразни романтични или забавни сватбени ритуали, за да ускорите ритъма на сърцата. Танцувайте на брега под лунната светлина, с хиляди бели свещи, горящи нежно в тъмнината. Запечатайте върху пясъка стъпките на романтиката, доверието, всеотдайността и обещанието за щастлив живот заедно.
Панделки, балони, цветни аранжировки, сватбени арки и шатри, подбрани ястия и напитки и безброй детайли, само за вашия ден - нашият екип от професионалисти ще ви предложи фантастични сватбени пакети или ще създаде нови специално за вас, в съответствие с вашия вкус и бюджет.
Не можем да ви обещаем хубаво време всеки ден - всичко останало можем!